Ο Πίου δεν είναι το μόνο μαύρο πιστόλι πλέον.

Πριν από μερικές μέρες έγραψα ότι είμαστε Μπουρδέλο και με απόδειξη.

Ήμουν βέβαιος πως τις ημέρες που θα ακολουθούσαν θα βρισκόμουν στην «ευχάριστη» θέση να ξανασχοληθώ με το μαγικό κόσμο του Ελληνικού ποδοσφαίρου.

Ένα Ελληνικό ποδόσφαιρο που έχει περάσει πλέον στη σφαίρα της μυθοπλασίας.

Πλέον δε βλέπουμε πρωτάθλημα αλλά ένα καλό , παραδοσιακό western και το μόνο που μας λείπει είναι να αντικαταστήσουμε τη κλασσική και αγαπημένη μουσική της «Αθλητικής Κυριακής» , με αυτή του Μορικόνε.

Άλλωστε όπως αποδείχτηκε χτες τα πιστόλια δε μας λείπουν.

Γράφω ότι αποδείχτηκε , γιατί πολύ απλά όλοι ξέραμε ή υποψιαζόμασταν ή είχαμε ακούσει για την ύπαρξή τους.

Απλά χτες ο Ιβάν ο Μεγαλοπρεπής μας έκανε κοινωνούς των παρασκηνίων.

Παρασκήνια που προσωπικά με κάνουν να περνάω υπέροχα.

Είναι απίστευτα όμορφο να κάνεις μια περιπλάνηση στα social media τις ώρες των μεγάλων αγώνων.Έχουν ειπωθεί τεράστιες ατάκες και γενικά όλοι μοιάζουν να γουστάρουν το όλο σκηνικό.

Φυσικά και δεν μιλάω για το αθλητικό κομμάτι του θέματος.

Ποιος ασχολείται με το ποδόσφαιρο όταν τα γύρω γύρω είναι τόσο μα τόσο ενδιαφέροντα.

Απειλές , τραμπουκισμοί ,μπράβοι ,»δημοσιογράφοι»  αντικειμενικοί να μας διαφωτίζουν , δικαστικές αποφάσεις που λαμβάνονται μεταμεσονύχτια.

Ομορφιές πάσης φύσεως.

Καλτ φιγούρες οι ίδιοι οι ιδιοκτήτες και οι αποτελούντες τον περίγυρό τους , ξεκατίνιασμα στο Φεισμπουκ γενικά καμιά πλήξη.

Άλλωστε πλέον εκτός από τον Πίου το μαύρο πιστόλι , έχουμε και τα κανονικά μαύρα πιστόλια.

Πριν λίγο καιρό μην ξεχνάμε πως ο πρόεδρος της ΕΠΟ έλαβε ένα φάκελο με περιεχόμενο μια σφαίρα.

Σε όλα αυτά φυσικά κεντρικά πρόσωπα οι διαιτητές.

Καλά παιδιά , για το μεροκάματο πάνε αλλά η δουλειά έχει γίνει σκληρή και επικίνδυνη.

Για παράδειγμα χτες ο Κομίνης ανέτρεψε και το νόημα της ρήσης «με το πιστόλι στον κρόταφο».

Όλοι ξέρουμε πως όταν λέγεται αυτό συνήθως αναφέρεται σε καταστάσεις που πρέπει να λειτουργήσουμε υπό το καθεστώς πίεσης και χρονικού περιορισμού.

Ο Κομίνης όμως χρειάστηκε 2,5 ώρες για να αποφασίσει την , τελικά , κατοκύρωση του γκολ του Βαρέλα.Φανταστείτε να μην πιεζόταν κιόλας πόσο θα του έπαιρνε.

Μέσα σε όλα όμως πρέπει να δούμε και τη θετική πλευρά του θέματος που δεν είναι άλλη από την πρώτη εφαρμογή του VAR στη χώρα μας.Μάλιστα αυτό το ιστορικό γεγονός ήρθε να γίνει ακόμα ιστορικότερο σπάζοντας ένα ρεκόρ Γκίνες.

Το ρεκόρ αυτό αφορά την πιο μεγάλη σε διάρκεια μελέτη του VAR παγκοσμίως.Τι να μας πουν οι Ιταλοί για τα τρίλεπτα και τα πεντάλεπτα ,όταν εδώ χρειαστήκαμε κοντά στις 3 ώρες.

Παντού πρωτοπόροι.

Μάλιστα πλέον στον μεταγραφικό τους σχεδιασμό οι ομάδες θα ψάχνουν και δικηγόρους μαζί με σκοπευτές.

Φήμες λένε πως η Άννα η Κορακάκη έχει δεχτεί κρούσεις από όλους τους μεγάλους εν όψει καλοκαιριού.Γενικά χτενίζεται η αγορά για την ανεύρεση σπουδαίων ταλέντων στο χώρο στης σκοποβολής.

Κάθονται λοιπόν εκεί στη Νόβα και σκέφτονται να μην ξαναπροσφέρουν συμβόλαιο για τα τηλεοπτικά δικαιώματα της Σούπερλιγκ γιατί τους φαίνονται πολλά τα 30 μύρια.

Μα πάνε καλά;

Ας ρωτήσουν το ΗΒΟ πόσα δίνει για το Game of thrones.

Κοψοχρονιά θα έχουν το καλύτερο τηλεοπτικό προϊόν του Γαλαξία.

Απλά θα πρέπει να κάνουν κάποιες προσαρμογές στην κάλυψή του.

Για παράδειγμα αντί να στήνουν 15 κάμερες εντός αγωνιστικού χώρου , να τις κάνουν 5 ,αφού έτσι και αλλιώς με την ταχύτητα που παίζεται εδώ το ποδόσφαιρο θα μπορούσε να καλυφθεί και με μονοκάμερο από το συγχωρεμένο τον Αγγελόπουλο και να στήνουν τις υπόλοιπες στα αποδυτήρια ,στα καμαράκια και γενικά στον περίγυρο του γηπέδου.

Μια ιδέα δίνω και για να την ενισχύσω να υπενθυμίσω πως το Game of Thrones θα ξαναξεκινήσει το 2019 και έχει αφήσει τεράστιο κενό.

Μετά από όλα αυτά λοιπόν οφείλω στον εαυτό μου να συντάξω τη φωνή μου με όσους τα προηγούμενα χρόνια φώναζαν «φέρτε πίσω τις Κυριακές μας».

Να μας τις φέρετε και να αφήσετε τα σάλια με τις προσωρινές διακοπές και τα υπόλοιπα «Ευρωπαϊκα» κολπάκια.

Θέλουμε και άλλους τελικούς Κυπέλλου με χέρια που δεν δίνονται , θέλουμε και άλλες συμπλοκές σε αερογέφυρες ,θέλουμε και άλλες σφαίρες ,θέλουμε πιστόλια ,θέλουμε ντου από παντού.

Καλύτεροι ήταν δηλαδή οι Ρωμαίοι με το Κολοσσαίο ;

Και να θεσπίσουμε και μια ειδική βαθμολογία που θα υπολογίζει το καλύτερο fatality και θα συνυπολογίζεται στην αγωνιστική.

Μα όλα εγώ πια;

Άντε λοιπόν και εις ανώτερα και όλοι παρακαλάμε του χρόνου στους ήδη υπάρχοντες ηγέτες να προστεθεί και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος που δήλωσε και υπέρμαχος του Ιβαν.

Μας βλέπω για Νόμπελ ,Πούλιτζερ ,Γκράμι , Όσκαρ.