Καλημέρα φίλες και φίλοι ,μπορεί να μη σας έλειψα αλλά μετά από καιρό ξαναγράφω.

Είχα πάρα πολλά να γράψω αλλά δυστυχώς το pc μας άφησε χρόνους και αφού έμπλεξα με Μαύρες Παρασκευές και Ελληνική πολιτική πωλήσεων έμεινα μία εβδομάδα χωρίς τη δυνατότητα να γράψω.

Είμαι καινούριος στον κόσμο του wordpress οπότε θα με συγχωρέσετε για τυχόν λάθη που μπορεί να προκύψουν.Με έψησαν να αλλάξω το blog και να αχοληθώ με αυτή την πλατφόρμα γιατί όπως , πολύ σωστά μου υπενθύμισαν ,αν κάτι είναι να το κάνεις να το κάνεις σωστά.

Δεν είμαι επαγγελματίας αλλά από μικρό παιδί ήθελα να γράφω και να σχολιάζω τα τεκτενόμενα στον αθλητισμό.Για να είμαι ειλικρινής μου αρέσει να σχολιάζω τα πάντα ,αλλά αυτό είναι μια άλλη κουβέντα.

Θα με ρωτήσει κάποιος γιατί κάποιος να ενδιαφέρεται για το δικό μου σχολιασμό;

Μα φυσικά και δεν πρέπει να ενδιαφέρεται.Ουσιαστικά την ψυχανάλυσή μου κάνω και νιώθω πως έστω και έτσι,χομπίστικα ,ασχολούμαι με αυτό που πραγματικά αγαπάω.

Όπως καταλαβαίνετε λοιπόν οφείλω να σας ευχαριστήσω προκαταβολικά για το χρόνο που θα σπαταλήσετε για να διαβάσετε ,όσοι από εσάς τολμήσετε ,τα παραληρήματά μου.

Επειδή μου αρέσουν οι καθαρές εξηγήσεις θα σας πω πως κυρίως θα καταπιάνομαι με θέματα που αφορούν κυρίως το μπάσκετ ,λιγότερο το ποδόσφαιρό και όταν τίποτα από τα 2 δε με καλύπτει θα γράφω ότι μου κατέβει εκείνη τη στιγμή αλλά μη φανταστείτε τίποτα βαθυστόχαστα.

Όπως είναι και ο τίτλος του blog συζητήσεις καφενείου θα κάνουμε.

Θα κρατήσουμε την πολυθεματικότητα ενός κλασσικού καφενείου αλλά θα προσπαθήσουμε να αποφύγουμε τον ξερολισμό ,την «σας τα έλεγα εγώ» νοοτροπία και φυσικά τους τσακωμούς.

Χρησιμοποιώ πληθυντικό γιατί ελπίζω και εύχομαι να συμμετάσχετε και εσείς με τα σχόλιά σας σε αυτή την κουβέντα.Μάλιστα θα ήταν κάτι πολύ ωραίο και δυναμικό να ανταλλάζουμε απόψεις .Βέβαια να ξέρετε πως επειδή το καινούριο περιβάλλον δεν το ξέρω και θα το μαθαίνω μέρα με τη μέρα κάθε βοήθεια,συμβουλή και φυσικά παρατήρηση είναι ευπρόσδεκτη.

Καλώς σας βρήκα λοιπόν  και σας αφήνω ανοιχτή πρόσκληση για το καφενείο και τις αναλύσεις του.

Σας περιμένω.